Autor: 021.rs

Novi Sad
19.09.2018.
14:13 > 14:28
KK Vojvodina će u novu sezonu, koja startuje 6. oktobra, ući sa izmenjenim sastavom, ali i sa novom upravom.
  • Limanac

    20.09.2018 11:24
    Prvo da pohvalim NS na komentaru ,a ovi što postavljaju pitanja a ne znaju osnovne podatke o klubu ,ne bih ni komentariso .Uostalom odgovorio vam je NS na sva pitanja .
    Mislim da pitanje trenera prvog tima niko u klubu ni u gradu ne dovodi u pitanje.Svi su svesni ko je najzaslužniji za ove "neočekivane uspehe" kluba u protekle 2 sezone , što su propratile i adekvatne nagrade , Socek je proglašen za najboljeg trenera druge lige i nagrade kSV za najboljeg trenera u Vojvodini u prošloj godini Bilo bi stvarno izvan svake pameti da neko pomisli da treba menjati trenera koji je postigao takve uspehe i to dok nije bilo para ,a sad kad se očekuje više para da dovedu nekog "velikog strućnjaka"Čitao sam i izjave Majstorovića i Anđušića (naših amerikanaca) koji su došli ovog leta .obojica navode da je to što je Socek trener ,jedan od presudnih faktora što su izabrali baš Vojvodinu .
    Pretpostavljam da će kao i do sada ,mlađe selekcije voditi Socekovi pomoćnici .
    Al ajde da sačekamo početak prvenstva ,ubrzo će ,pa ćemo znati ima li pameti u novoj upravi kluba , i da li će ispuniti obaćanje i obezbediti generalnog sponzora -
    SRETNO VOŠI U NASTUPAJUĆOJ SEZONI !!!!!
  • NS

    20.09.2018 03:15
    Ova najava me beskrajno obradovala.Samo da ne bude po onome "obećanje ludom radovanje"
    U Dnevniku je takođe objavljen tekst na ovu temu ,gde se navode zavljučci sa skupštine kluba gde se kaže - skupštinu su iznenadili odlični uspesi ekipe...i ne moiže se funkcionisati više sa limitiranim budzetom...što mene navodi da zaključim sledeće : dok je postojala i ona druga instant Vojvodina na ovu našu STARU VOŠU niko nije ni obraćao pažnju,dok su se Socek i Raša nadčovečanskim naporima borili da održe klub i iz sezone u sezonu unaprađuju igru ,strpljivo čekajući svoju šansu da izbiju u prvi plan jer se znalo da ne mogu 2 kluba sa istim imenom iz istog grada da igraju prvu ligu i prvu šansu su iskoristili .I niko iz grada nije našao za shodno da im pomogne ,,valjda nesvesni koliko se dobro radi u klubu ,valjda su pomislili da je to slučajnost i da će se samo jednu sezonu zadržati u prvoj ligi..Nadam se da su sad skontali da plasman u super ligu nije bila slučajnost i da im treba samo finansijska pomoć ,jer sve drugo imaju ,da napadnu aba2 .Samo se bojim da taj (dugo očekivani) sponzor ne počne da se meša Soceku u način rada i da ne počne da dovodi neke "istrošene" igrače samo da bi ih negde udomili .Voša mora nastaviti da neguje svoj specifičan način igre koji Socek kao mlad trener forsira i po čemu su prepoznatljivi ,brza ,efikasna košarka sa mladim igračima .To je bio i mora ostati KLJUČ USPEHA VOŠE !
    SRETNO U GODINI JUBILEJA I DA SE DOSTOJNO PROSLAVI 70 god KLUBA !!!!!
  • Anonimus

    19.09.2018 15:16
    Nedostaje važna informacija ko će trenirati prvu ekipu, ko mlađe kategorije...
  • gargamel

    19.09.2018 14:59
    kako mislite posle vise od dve decenije? pa igrala je vosa i u srj i kasnije scg drzavna prvenstva, jos dok su igrali sloga, lovcen, zdravlje, hemofarm...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna